BasınOdam basinodam.com
✓ Kopyalandı

Figamor ile İncir Aşkı

İki girişimci kız kardeş olan Aybala ve Mislina Tarhan’ın kurucusu olduğu Aymis Kozmetik, dermokozmetik sektörüne Kozmider markası ile hızlı bir giriş yapıyor. Kozmider’in incir ekstresi içeren ilk serisi Figamor tüketici ile çok yakında buluşuyor.

Depar Medya - Basın Bülteni - 18 May, 2022, 15:48
Figamor ile İncir Aşkı

Figamor serisi, ülkemizin doğal zenginliklerinden ilham alınarak seçilen incir ekstresi ile formülize edilen 6 üründen oluşuyor.

İki girişimci kız kardeş olan Aybala ve Mislina Tarhan’ın kurucusu olduğu Aymis Kozmetik, dermokozmetik sektörüne Kozmider markası ile hızlı bir giriş yapıyor. Kozmider’in incir ekstresi içeren ilk serisi Figamor tüketici ile çok yakında buluşuyor.

Figamor serisi, ülkemizin doğal zenginliklerinden ilham alınarak seçilen incir ekstresi ile formülize edilen 6 üründen oluşuyor. Gündüz, gece  ve göz çevresi kremiyle, peeling, temizleme jeli ve vücut bakım yağından oluşan serinin, içeriğindeki patentli doğal etken maddelerle cilt üzerinde etkisi yüksek. Ürünler cildi nemlendirmeye, kuruluğu engellemeye ve sıkılaştırmaya büyük ölçüde yardımcı olurken, hücre yenilenmesini de destekliyor.

Çocukluklarından beri kendi markalarını yaratma hayali olan Aybala ve Mislina Tarhan kardeşler ‘incir aşkına’ diyerek çıktıkları yolda, gelecek süreçte ülkenin diğer zenginliklerinden ilham alarak yeni serilerle yollarına devam edeceklerini  belirtiyorlar.

Cildin genç ve sağlıklı kalması için doğadan ilham alan çözümleriyle Figamor by Kozmider serisine Haziran ayı itibariyle; Trendyol, Hepsiburada, N11 online satış noktalarından ulaşılabilecek.

Görseller

Depar Medya Diğer Basın Bültenleri

Depar Medya Basın Listesine Kaydolun

Haber bültenlerine, yüksek çözünürlüklü görsellere ve özel etkinlik davetlerine anında ulaşın.

Kaydolarak KVKK Aydınlatma Metni'ni kabul etmiş olursunuz.