Zekai Tunca: “Nazan Öncel’e özür borcum var”

Zekai Tunca, CRI Türk FM’de Tülin Tonkuş’un programında merak edilen soruları yanıtlayarak yıllar sonra özel bir itirafta bulundu.
CRI Türk - Basın Bülteni - 16 Oca, 2018, 07:42

Türk Sanat Müziği sanatçısı Zekai Tunca, 80-90’lı yıllarda hayranlarından sayısız mektup geldiğini ve bunları zamansızlıktan okuyamadığını anlatan Zekai Tunca, özellikle ünlü bir isme özür borcu olduğunu ifade etti.

Zekai Tunca, “Ankara’dan İstanbul’a taşınırken çok utanarak söylüyorum, hiç açmadığım koliler, tanıdığım saygın insanlardan imzalı kitaplar, mektuplar vardı. Hatta bunları kolilere doldurabilmenin telaşı içinde garajda merdivene ayağım takıldı, yere düştüm, kolum kırıldı. Bir sene kolumla uğraştım, sonra yürüyemez hale geldim. Belimde bir ağrı. Gittim doktora meğer o düşmede bir kemik kırılmış, sinirler tahrip olmuş. Ameliyat oldum, şimdi iyiyim. Yani şunu diyeceğim; birçok mektubu açamadım” dedi.

“Nazan Öncel’in gönderdiği mektubu yıllar sonra okuyabildim”

Nazan Öncel’e bir özür borcu olduğunu söyleyen Zekai Tunca,  “Özellikle birinden özür dilemek istiyorum; Nazan Öncel… Nazan Öncel, bana o zaman mektup göndermiş. ‘Sayın Zekai Tunca babamın şiirleri var, size göndermek istiyoruz’ diyor mektupta. Ben onu kaç sene sonra açmışım. 2 sene önce açtım ve okudum.  Evimi taşırken okudum bu mektubu ve bu mektup da 1990’lı yıllarda ‘İmkânsız’ şarkım çıktığında gelmişti. Ne kadar utandım biliyor musunuz? Çok ayıp ettim. Ben cevap vermemiş oldum.  Nazan Öncel o dönem zaman zaman duyduğum bir isimdi. Yeni zamanlarıydı sanırım” dedi.

Görseller

Büyüt
Büyüt

CRI Türk Diğer Basın Bültenleri

Bülteni Oku
16 Ara, 2019 Müzik

Rap - pop müzik tartışmalarına Gökhan Akar’da katıldı

Geçirdiği trafik kazasından dolayı bir buçuk ay kadar müzik dünyasından uzak kalan Gökhan Akar yılla...

Bülteni Oku
18 Kas, 2019 Politika/Siyaset

“Amerika’nın Suriye politikası yok”

Gazeteci – Yazar Kemal Öztürk, CRI Türk radyo programında yaptığı açıklamalarda “Amerika’nın Orta Do...

Bülteni Oku
06 Kas, 2019 Politika/Siyaset

"İki mutabakat da Türkiye ve Suriye için önemli unsurlar içeriyor"

Prof. Dr. Mehmet Akif Okur, CRI TURK’e Amerika Birleşik Devletleri (ABD) ve Rusya ile yapılan mutaba...

✔ kopyalandı

PR çalışmalarınız ve markanız için doğru planı seçin

Yerli ve yabancı markaların PR çalışmalarını güçlendirmek için
neden BasınOdam kullandığını keşfedin.

Paketleri İnceleyin