Loda Mobilya’nın, 2022 koleksiyonları IFF İstanbul Mobilya Fuarı’nda büyük ilgi gördü

25-31 Ocak tarihleri arasında Tüyap Kongre ve Fuar merkezinde gerçekleşen Avrupa'nın en büyük mobilya fuarı, mobilya sektörünün önemli oyuncularını bir araya getirdi. Yurt dışı ve yurt içi ziyaretçilerin yüksek ilgisiyle karşılaşılan fuarda önemli ihracat bağlantıları yapıldı.
Arma PR - Basın Bülteni - 02 Şub, 2022, 13:40

Tüm dünyadan ve özellikle Avrupa ülkelerinden Türk mobilyasına yönelik ciddi bir talep artışının olduğu fuarda, Loda Mobilya’nın 2022 koleksiyonları da büyük dikkat çekti. Tasarıma ve katma değerli üretime önem veren marka, özgün çizgisiyle öne çıkıyor.

Loda Mobilya, Ortadoğu, Rusya, Afrika ve Avrupa’dan sonra son mağazasını ABD’de açtı

Yurt içi ve yurt dışında yeni mağazalar açarak büyümeye devam eden Loda, ihracatta da hedef büyüttü. Aynı zamanda MOSDER Başkan Yardımcısı görevini de yürüten, Loda Mobilya Yönetim Kurulu Başkanı Davut Karaçak, fuarların Türk Mobilya sektörüne sağlayacağı katkıların önemine işaret ederek; “İstanbul Mobilya Fuarı, Türk mobilyacılarının, tasarım, kalite ve üretim gücünü göstermek açısından çok iyi bir fırsat oldu. Fuarda kurduğumuz bağlantılar ve gerçekleştireceğimiz iş birlikleri sayesinde ihracatımız daha da artacak. 2021 yılında mobilya sektörü %25.7 artışla 6.9 Milyar dolarlık bir rakama ulaştı. Tasarım, üretim ve rekabet gücümüz yüksek. 2022 yılında çok daha iyi ihracat rakamlarına ulaşarak ekonomimize katkı sağlayacağımıza inanıyoruz. Bu konuda kendimize ve sektörümüze güveniyoruz” dedi.


 

Görseller

Büyüt
Büyüt
Büyüt
Büyüt

Arma PR Diğer Basın Bültenleri

Bülteni Oku
11 Oca, 2024 Spor

Matrix Fitness, Spor Fuarına İnovasyon Katıyor

Dünyanın en hızlı büyüyen ticari fitness markalarından olan Matrix Fitness, 10-13 Ocak’ta İstanbul F...

Bülteni Oku
20 Ara, 2023 Ekonomi/Finans

Johnson Health Tech globalde 1,500 milyar USD ciroya koşarken 2023’te Türkiye’de %25 büyüdü

Dünya genelinde fitness sektörü gelişmeye devam ederken, Türkiye'deki fitness endüstrisi de büyümeye...

Bülteni Oku
31 Tem, 2023 Bilişim/Teknoloji

3D Baskı Dünyasının En İyileri Bir Arada

Dünya devi Çinli üretici Creality ve Türkiye distribütörü Genix iş birliği ile 3D baskı dünyasında b...

✔ kopyalandı

PR çalışmalarınız ve markanız için doğru planı seçin

Yerli ve yabancı markaların PR çalışmalarını güçlendirmek için
neden BasınOdam kullandığını keşfedin.

Paketleri İnceleyin